Groningen ontdekt het payrollen

Steeds meer bedrijven in Groningen maken gebruik van een payroll organisatie. En dat is geen verrassing. Het is een trend die ook in Groningen doorzet. In de rest van Nederland hebben we deze trend ook al gezien. Geen verrassing dus dat de Groningse bedrijven dezelfde diensten gebruiken als de rest in Nederland. Groningse payroll bedrijven treuren er niet om. Ze treuren er alleen maar om dat er steeds meer Groningse payroll organisaties bijkomen. Echter het is natuurlijk wel een teken dat het een goede markt is!  De Groningers hebben dus het payrollen ontdekt! Veel Groningers beginnen hun eigen payroll bedrijf en gaan dan de verschillende bedrijven af om hun personeel via hun in te huren.  Door de grote groei qua aantal van Groningse payroll Groningen is het wel een branche geworden waar de marges onder druk staan. Hierom zien we ook vaak dat payroll bedrijven hun diensten gaan bundelen om een grotere massa werkgevers en werknemers hun diensten aan te bieden. Diensten die ze op deze manier door de behaalde schaalgrootte tegen scherpe tarieven kunnen aanbieden. En voor de Groningse bedrijven is het dan nog gemakkelijker om de keuze te maken om hun personeel via een payroll bedrijf in te huren.  Lage tarieven en grote voordelen dat zijn combinaties die veel potentie bieden voor Groningse bedrijven.  Hoe de markt zich verder zal ontwikkelen is de grote hamvraag. Een vraag waar we alleen maar een antwoord op kunnen krijgen als we in de grote glazen bol der payrollers gaan kijken. Die zullen we dan nog eerst moeten vinden natuurlijk!

Comments are closed.