Mensen in dienst nemen in Amsterdam

Het gaat goed met uw bedrijf en u wilt graag doorgroeien? U heeft hiervoor alleen extra personeel voor nodig in Amsterdam? Alleen wat als u iemand aanneemt die niet in uw bedrijf past of die pas na een jaar zijn ware aard laat zien, wat dan? Zit u dan voor altijd vast aan deze persoon en wordt het dan moeilijk voor u om die persoon te ontslaan of netjes af te laten vloeien?

Een oplossing hiervoor is om iemand via een uitzendbureau in te huren. Dat is snel gemakkelijk en bovenal flexibel. Dus als u het druk heeft dan kunt u snel en gemakkelijk personeel inhuren via een uitzendbureau. Voor u is dit een goede oplossing. Echter door de aard van het contract van het personeel kunnen er vraagtekens bij de motivatie zetten. Dit hoeft zeer zeker niet zo te zijn het personeel kan erg gemotiveerd zijn echter de basis is niet erg stabiel voor hun. Iedereen wil natuurlijk liever een vaste baan.

Wat u dus veel beter kunt doen is het aannemen van uw eigen personeel en deze vervolgens laten verlonen via een payroll in Amsterdam Met payroll in Amsterdam bepaalt u welke mensen u wel of niet aanneemt en kunt u alle betalingen via het payroll Amsterdam laten doen. Juridisch bent u niet de werkgever dus als de combinatie geen gouden match is kunt u ook snel en gemakkelijk afscheid nemen van elkaar. Dat is vaak een geruststellende gedachte.

Comments are closed.